Kwaliteit fysiotherapie Leek & Roden

Fysiotherapie Oldenoert is er voor iedereen. Van klein tot groot en van jong tot oud. Binnen Fysiotherapie Oldenoert werkt een team enthousiaste fysiotherapeuten, allen specialisten op het gebied van houding en beweging. De  therapeuten staan voor kwaliteit en zijn allen opgeleid tot master in hun specialisatie. Dit is uniek in Leek en Roden!

Spiegelinformatie over het jaar 2020

Van de mensen die voor fysiotherapie de hulp inroepen van Fysiotherapie Oldenoert is 70 % verzekerd bij Menzis. Menzis verstrekt per kwartaal spiegelinfo over het behandelgemiddelde van Fysiotherpie Oldenoert waarbij onze cijfers worden vergeleken met het landelijk Menzis gemiddelde.

Soort therapie Fysiotherapie
Oldenoert
gemiddelde
Menzis
landelijk
gemiddelde
Totaal 10,27 11.67
Cronisch 22.18 25.60
Niet chronisch 7,63

8.48

Het praktijk behandelgemiddelde is afhankelijk van verschillende factoren. Een laag  behandelgemiddelde op zich zelf zegt niet alles over kwaliteit. Maar wanneer een lager behandelgemiddelde gekoppeld is aan resultaat en de hoge waardering voor onze dienstverlening wordt kwaliteit zichtbaar. Automatisch wordt aan het einde van de behandeling een korte vragenlijst gestuurd waardoor wij onze zorg steeds verder kunnen verbeteren. U beloond onze kwaliteit met een 9,1!

Kwaliteitswaarborg

In een organisatie waarin mensen werken kan iets misgaan, ook naar u als cliënt. Heeft u een klacht aangaande Fysiotherapie Oldenoert, laat het ons weten. Wij zullen uw klacht in behandeling nemen en zorgvuldig zoeken naar een oplossing. Op deze manier kunnen wij de kwaliteit van onze praktijk waarborgen.

Om te beginnen is het de moeite waard om een gesprek aan te gaan met uw behandelend fysiotherapeut zelf of, als u dat prettiger vindt, met een andere fysiotherapeut of de eigenaren uit de praktijk. Ook is het mogelijk om uw klacht eerst uit te leggen in een brief of per mail. Levert een persoonlijk gesprek of bemiddeling niet het gewenste resultaat op, dan kunt u gebruik maken van
de klachtenregeling van het KNGF (www.defysiotherapeut.com).

Fysiotherapie Oldenoert is opgenomen in Centraal Kwaliteitsregister en hanteert de KNGF klachtenprocedure.

Als dienstverlener in de medische sector werkt Fysiotherapie Oldenoert actief mee aan de volledige toepassing van de geldende wettelijke voorschriften en de richtlijnen uitgevaardigd door verschillende overkoepelende organisaties en controle-instanties.

Terug

Openingstijden:
Maandag: 8.00 tot 21.30 uur
Dinsdag: 7.30 tot 19.00 uur
Woensdag: 8.00 tot 18.00 uur
Donderdag: 8.00 tot 20.00 uur
Vrijdag: 7.30 tot 19.30 uur
Woensdag 14 oktober Wij zijn geopend!

De ontwikkeing van besmetting met Covid-19  heeft de regering doen besluiten om met een gedeeltelijke lockdown te komen. Wat betekent dit voor de fysiotherapie?

-Wij houden ons aan de regels van het RIVM.

-Wij dragen zelf een mondkapje en vragen dit ook van u.

-Kom op het laatste moment binnen voor de afspraak. 

-Neem een grote en kleine handdoek mee. 

-Bij klachten of symptomen belt u de afspraak tenminste 24 uur van te voren af. 

 

Heeft u nog vragen? Mail of bel uw behandelend therapeut. 

 

Team Fysiotherapie Oldenoert

Lees meer »