Mark Goedegebure

Fysiotherapeut / echografist  Fysiotherapie Oldenoert

 

Nadat ik in 2009 ben afgestudeerd als algemeen fysiotherapeut aan de Hanzehogeschool ben ik aan het werk gegaan in een groepspraktijk in Borger. In 2014 kreeg ik het aanbod om in Leek te komen werken bij fysiotherapie Oldenoert. Ik denk dat de manier van werken en de doelstellingen die de praktijk heeft goed aansluiten bij mij zoals ik het vak fysiotherapie wil uitvoeren.

Ik vind het belangrijk om mensen te betrekken in hun eigen herstelproces en ze tools in handen te geven om de volgende keer klachten te voorkomen. Tevens geeft het mij voldoening om voor iedere klacht samen met u een zo helder en duidelijk mogelijke diagnose te stellen. Met andere woorden zorgen dat alle puzzelstukjes van uw klacht op zijn plaats vallen.

Binnen de praktijk heb ik me verdiept in het werken met echografie. Het werken met echografie en de combinatie met de geleerde vaardigheden op de opleiding orthopedische geneeskunde (mbt het fysiotherapeutisch onderzoek) zorgt ervoor dat de diagnose van uw klacht nog scherper gesteld kan worden. Daarnaast kan met echografie het effect van de behandeling bij peesklachten  in de tijd worden gemonitord. Echografie heeft meerwaarde, omdat ik denk, hoe beter de diagnose is gesteld des te specifieker de behandeling van uw klacht kan plaatsvinden.

Naast mijn dagelijkse werkzaamheden heb ik in de periode 2009-2015 zorg gedragen voor de fysiotherapeutische begeleiding van amateur sportverenigingen in verschillende takken van sport(voetbal, handbal en volleybal).  

Ik ben zeer geïnteresseerd in sport in het algemeen en met speciale interesse voor voetbal.Na mijn opleiding tot fysiotherapeut heb ik diverse opleidingen en cursussen gevolgd.

 

Scholing/cursussen:

Opleiding musculoskeltale echografie (Nederlands trainingscentrum echografie Amersfoort)

Opleiding beweegprogramma’s NPI, modules COPD en Diabetes

Cursus medische fitness meten en testen

Opleiding orthopedische geneeskunde (NAOG Ede)

Opleiding tot fysiotherapeut (Hanzehogeschool Groningen)

 

Sport/interesse in/voor:

Voetbal, hardlopen, fitness

Openingstijden:
Maandag: 8.00 tot 21.30 uur
Dinsdag: 7.30 tot 19.00 uur
Woensdag: 8.00 tot 18.00 uur
Donderdag: 8.00 tot 20.00 uur
Vrijdag: 7.30 tot 19.30 uur
Nieuw bij fysiotherapie Oldenoert: Fysio Fitness Dinsdag 29 maart Nieuw bij fysiotherapie Oldenoert: Fysio Fitness

Wilt u vitaal blijven door verantwoord te bewegen of uw conditie te verbeteren? Dan is Fysio fitness wellicht iets voor u. Fysio fitness is voor iedereen toegankelijk. U hoeft hiervoor geen lichamelijke klachten te hebben of (ex)patiënt van ons te zijn.

Er wordt getraind op werkdagen overdag of 's avonds middels een abonnement. Na een intake wordt er een individueel oefenprogramma opgesteld dat rekening houdt met uw mogelijkheden en trainingsdoelstellingen. Uiteraard traint u onder begeleiding van een fysiotherapeut die erop toeziet dat u de oefeningen op de juiste manier uitvoert.

In de nieuwe oefenruimte zijn apparatuur en toestellen aanwezig gericht op het verbeteren conditie, kracht en coördinatie. Er wordt getraind in een kleinschalige trainingsruimte in een prettige sfeer. 

Lees meer »