map Oldenoert 51
9351 KV Leek
bel0594-518444
mailinfo@oldenoert.nl

Mark Goedegebure

Fysiotherapeut / echografist  Fysiotherapie Oldenoert

 

Nadat ik in 2009 ben afgestudeerd als algemeen fysiotherapeut aan de Hanzehogeschool ben ik aan het werk gegaan in een groepspraktijk in Borger. In 2014 kreeg ik het aanbod om in Leek te komen werken bij fysiotherapie Oldenoert. Ik denk dat de manier van werken en de doelstellingen die de praktijk heeft goed aansluiten bij mij zoals ik het vak fysiotherapie wil uitvoeren.

Ik vind het belangrijk om mensen te betrekken in hun eigen herstelproces en ze tools in handen te geven om de volgende keer klachten te voorkomen. Tevens geeft het mij voldoening om voor iedere klacht samen met u een zo helder en duidelijk mogelijke diagnose te stellen. Met andere woorden zorgen dat alle puzzelstukjes van uw klacht op zijn plaats vallen.

Binnen de praktijk heb ik me verdiept in het werken met echografie. Het werken met echografie en de combinatie met de geleerde vaardigheden op de opleiding orthopedische geneeskunde (mbt het fysiotherapeutisch onderzoek) zorgt ervoor dat de diagnose van uw klacht nog scherper gesteld kan worden. Daarnaast kan met echografie het effect van de behandeling bij peesklachten  in de tijd worden gemonitord. Echografie heeft meerwaarde, omdat ik denk, hoe beter de diagnose is gesteld des te specifieker de behandeling van uw klacht kan plaatsvinden.

Naast mijn dagelijkse werkzaamheden heb ik in de periode 2009-2015 zorg gedragen voor de fysiotherapeutische begeleiding van amateur sportverenigingen in verschillende takken van sport(voetbal, handbal en volleybal).  

Ik ben zeer geïnteresseerd in sport in het algemeen en met speciale interesse voor voetbal.Na mijn opleiding tot fysiotherapeut heb ik diverse opleidingen en cursussen gevolgd.

 

Scholing/cursussen:

Opleiding musculoskeltale echografie (Nederlands trainingscentrum echografie Amersfoort)

Opleiding beweegprogramma’s NPI, modules COPD en Diabetes

Cursus medische fitness meten en testen

Opleiding orthopedische geneeskunde (NAOG Ede)

Opleiding tot fysiotherapeut (Hanzehogeschool Groningen)

 

Sport/interesse in/voor:

Voetbal, hardlopen, fitness

Openingstijden:
Maandag: 8.00 tot 21.30 uur
Dinsdag: 7.30 tot 19.00 uur
Woensdag: 8.00 tot 18.00 uur
Donderdag: 8.00 tot 20.00 uur
Vrijdag: 7.30 tot 19.30 uur
Maandag 23 maart Corona update: sluiting praktijk

Wij nemen onze verantwoordelijkheid in de corona-crisis en daarom is besloten om alle afspraken tot 6 april 2020 te laten vervallen!

In principe behandelen we geen patiënten op de praktijk of aan huis, bij uitzonderlijke spoedgevallen en bij spoedverwijzing door huisarts of specialist kan in overleg behandeling plaatsvinden. Dit zal dan ook zoveel mogelijk via beeldbellen plaatsvinden. Wij zijn erg tevreden over de afpraken die online verlopen. 

Voor advies en coaching zijn wij bereikbaar en kunt u ons bellen: 0594-518444

of mailen: info@oldenoert.nl

Wij betreuren het deze beslissing te moeten nemen maar het risico voor de therapeuten en patiënten is te groot. De maatregelen gelden tot 6 april 2020, voor vervolg maatregelen kunt u onze website raadplegen.

Wij hopen elkaar weer te zien in goede gezondheid en in een normale situatie.

Vriendelijke groet,

Ronald, Anke, Jarco, Maria, Renske, Floor en Lisa

 

 

 

 

Lees meer »