Algemeen fysiotherapeut / Kinderfysiotherapeut i.o.

Sinds 2008 werk ik als fysiotherapeut en ben ik begonnen met het begeleiden van mensen met chronische pijn- en vermoeidheidsklachten. Eerst als arbeidsfysiotherapeut bij mensen met werk- gerelateerde klachten en later als rehabilition assistent binnen de poliklinische pijnrevalidatie.

Nadat mijn twee kinderen zijn geboren (twee zonen, Hugo en Casper) heb ik de overstap gemaakt om mij te specialiseren als kinderfysiotherapeut. Dit wou ik altijd al doen, en heb kinderen begeleidt in mijn stage bij NOVO (nu onderdeel van Cosis) en de eerstelijnspraktijk in Hardegarijp.
In 2018 ben ik gestart met de driejarige masteropleiding Kinderfysiotherapie. Na mijn werk bij gehandicaptenzorg De Trans, ben ik eind 2018 ben ik na een waarneming bij Fysiotherapie Oldenoert nu kunnen blijven om mij volledig te kunnen richten op kinderen.

Mijn motivatie is dat ik kinderen hun eigen optimale ontwikkeling gun. Dat kinderen ongehinderd van klachten kunnen bewegen en spelen.
Om kinderen te ondersteunen en op creatieve en speelse wijze te zoeken naar (nieuwe) mogelijkheden is een ontzettend leuke uitdaging. Ik deel daarbij ook graag mijn professionele kennis met de ouders, verzorgers, begeleiders en leerkrachten. Het is werk waar ik elke dag met plezier weer naar toe ga en van geniet.

Openingstijden:
Maandag: 8.00 tot 21.30 uur
Dinsdag: 7.30 tot 19.00 uur
Woensdag: 8.00 tot 18.00 uur
Donderdag: 8.00 tot 20.00 uur
Vrijdag: 7.30 tot 19.30 uur
Nieuw bij fysiotherapie Oldenoert: Fysio Fitness Dinsdag 29 maart Nieuw bij fysiotherapie Oldenoert: Fysio Fitness

Wilt u vitaal blijven door verantwoord te bewegen of uw conditie te verbeteren? Dan is Fysio fitness wellicht iets voor u. Fysio fitness is voor iedereen toegankelijk. U hoeft hiervoor geen lichamelijke klachten te hebben of (ex)patiënt van ons te zijn.

Er wordt getraind op werkdagen overdag of 's avonds middels een abonnement. Na een intake wordt er een individueel oefenprogramma opgesteld dat rekening houdt met uw mogelijkheden en trainingsdoelstellingen. Uiteraard traint u onder begeleiding van een fysiotherapeut die erop toeziet dat u de oefeningen op de juiste manier uitvoert.

In de nieuwe oefenruimte zijn apparatuur en toestellen aanwezig gericht op het verbeteren conditie, kracht en coördinatie. Er wordt getraind in een kleinschalige trainingsruimte in een prettige sfeer. 

Lees meer »