map Oldenoert 51
9351 KV Leek
bel0594-518444
mailinfo@oldenoert.nl

Algemeen fysiotherapeut / Kinderfysiotherapeut i.o.

Sinds 2008 werk ik als fysiotherapeut en ben ik begonnen met het begeleiden van mensen met chronische pijn- en vermoeidheidsklachten. Eerst als arbeidsfysiotherapeut bij mensen met werk- gerelateerde klachten en later als rehabilition assistent binnen de poliklinische pijnrevalidatie.

Nadat mijn twee kinderen zijn geboren (twee zonen, Hugo en Casper) heb ik de overstap gemaakt om mij te specialiseren als kinderfysiotherapeut. Dit wou ik altijd al doen, en heb kinderen begeleidt in mijn stage bij NOVO (nu onderdeel van Cosis) en de eerstelijnspraktijk in Hardegarijp.
In 2018 ben ik gestart met de driejarige masteropleiding Kinderfysiotherapie. Na mijn werk bij gehandicaptenzorg De Trans, ben ik eind 2018 ben ik na een waarneming bij Fysiotherapie Oldenoert nu kunnen blijven om mij volledig te kunnen richten op kinderen.

Mijn motivatie is dat ik kinderen hun eigen optimale ontwikkeling gun. Dat kinderen ongehinderd van klachten kunnen bewegen en spelen.
Om kinderen te ondersteunen en op creatieve en speelse wijze te zoeken naar (nieuwe) mogelijkheden is een ontzettend leuke uitdaging. Ik deel daarbij ook graag mijn professionele kennis met de ouders, verzorgers, begeleiders en leerkrachten. Het is werk waar ik elke dag met plezier weer naar toe ga en van geniet.

Openingstijden:
Maandag: 8.00 tot 21.30 uur
Dinsdag: 7.30 tot 19.00 uur
Woensdag: 8.00 tot 18.00 uur
Donderdag: 8.00 tot 20.00 uur
Vrijdag: 7.30 tot 19.30 uur
Maandag 23 maart Corona update: sluiting praktijk

Wij nemen onze verantwoordelijkheid in de corona-crisis en daarom is besloten om alle afspraken tot 6 april 2020 te laten vervallen!

In principe behandelen we geen patiënten op de praktijk of aan huis, bij uitzonderlijke spoedgevallen en bij spoedverwijzing door huisarts of specialist kan in overleg behandeling plaatsvinden. Dit zal dan ook zoveel mogelijk via beeldbellen plaatsvinden. Wij zijn erg tevreden over de afpraken die online verlopen. 

Voor advies en coaching zijn wij bereikbaar en kunt u ons bellen: 0594-518444

of mailen: info@oldenoert.nl

Wij betreuren het deze beslissing te moeten nemen maar het risico voor de therapeuten en patiënten is te groot. De maatregelen gelden tot 6 april 2020, voor vervolg maatregelen kunt u onze website raadplegen.

Wij hopen elkaar weer te zien in goede gezondheid en in een normale situatie.

Vriendelijke groet,

Ronald, Anke, Jarco, Maria, Renske, Floor en Lisa

 

 

 

 

Lees meer »