Fysio je fit 

Wil je graag werken aan jouw fysieke conditie, maar heb je wat extra begeleiding nodig door bijvoorbeeld  klachten aan gewrichten en spieren zoals rug-, knie- of schouderklachten, dan is fysiofitness bij fysiotherapie Oldenoert misschien wel wat voor jou.

Programma op maat

Wanneer je besluit om te gaan fitnessen bij fysiotherapie Oldenoert wordt er een afspraak ingepland met een van onze fysiotherapeuten om uw klachten, wensen en doelen te bespreken. Vervolgens worden er testen afgenomen en een schema gemaakt die aansluit bij uw wensen. Elke 3 maanden wordt een evaluatie ingepland om uw resultaten en doelen te bespreken.

Wat kunt u van ons verwachten

Bij fysiotherapie Oldenoert staat kwaliteit bovenaan. We willen graag samen met u aan de slag om uw persoonlijke doelen te behalen. U traint met de nieuwste apparatuur in een kleinschalige fitness met een prettige sfeer.

“ Ik vind het trainen bij fysiotherapie Oldenoert

zeer prettig. Door de goede begeleiding,

prettige sfeer en resultaten train

ik altijd met veel plezier”.

 

Fysiofit abonnement

Wanneer u gebruik wilt maken van fysiofitness, kunt u kiezen uit de volgende abonnenten

1x per week:   €30 per maand
2 x per week   €50 per maand.

Wanneer u in aansluiten op een fysiotherapiebehandeling gaat fitnessen worden er geen intakekosten gerekend. Mocht dit niet het geval zijn, dan rekenen wij eenmalig €30,-. U kunt uw abonnement altijd vrijblijvend opzeggen.

Contact

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken, neem dan gerust contact met ons op.

Telefonisch:             0594 518 444
Mail:                        Info@oldenoert.nl

 

 

Openingstijden:
Maandag: 8.00 tot 21.30 uur
Dinsdag: 7.30 tot 19.00 uur
Woensdag: 8.00 tot 18.00 uur
Donderdag: 8.00 tot 20.00 uur
Vrijdag: 7.30 tot 19.30 uur
Zondag 30 oktober Fysiotherapie Oldenoert heeft vanaf 1 november een ander EPD leverancier!

 

Wij zijn van EPD (elektronisch patiënten dossier) leverancier gewisseld. Om in de toekomst efficiënt te kunnen werken en om meer mogelijkheden te krijgen, zijn wij overgestapt op Spot On Medics. Het patiëntendossier voor de toekomst in de fysiotherapie.

U kunt een aantal veranderingen verwachten:

Indien uw e-mailadres geregistreerd is krijgt u automatisch een afspraakbevestiging per e-mail
Indien uw e-mailadres geregistreerd is en u heeft toestemming gegeven voor het ontvangen van oefeningen per e-mail dan is de nieuwe afzender: noreply@spotonmedics.nl
Bent u al onder behandeling dan kan u van uw therapeut een email krijgen met de vraag om vragenlijsten ten behoeve van de behandeling in te vullen. Let op dit geldt niet voor iedereen. Uw therapeut zal bepalen of het voor uw behandeling gewenst is.
Alle facturen van behandelingen na 1 november 2022  worden per email verzonden! De afzender is  dan noreply@spotonmedics.nl.

 

We hopen u voldoende geïnformeerd te hebben. Heeft u vragen? Uw behandelend therapeut is graag bereid om deze te beantwoorden.

 

Met vriendelijke groet,

 

Team Fysiotherapie Oldenoert

Lees meer »