Fysiofitness

Wil je graag werken aan jouw fysieke conditie, maar heb je wat extra begeleiding nodig door bijvoorbeeld  klachten aan gewrichten en spieren zoals rug-, knie- of schouderklachten, dan is fysiofitness bij fysiotherapie Oldenoert misschien wel wat voor jou.

Programma op maat

Wanneer je besluit om te gaan fitnessen bij fysiotherapie Oldenoert wordt er een afspraak ingepland met een van onze fysiotherapeuten om uw klachten, wensen en doelen te bespreken. Vervolgens worden er testen afgenomen en een schema gemaakt die aansluit bij uw wensen. Elke 3 maanden wordt een evaluatie ingepland om te bespreken om uw resultaten en doelen te bespreken.

Wat kunt u van ons verwachten

Bij fysiotherapie Oldenoert staat kwaliteit bovenaan. We willen graag samen met u aan de slag om u persoonlijke doelen te behalen. Uw traint met de nieuwste apparatuur in een kleinschalige fitness met een prettige sfeer.

“ Ik vind het trainen bij fysiotherapie Oldenoert

zeer prettig. Door de goede begeleiding,

prettige sfeer en resultaten train

Ik altijd met veel plezier”.

 

Fysiofit abonnement

Wanneer u gebruik wilt maken van fysiofitness, kunt u kiezen uit de volgende abonnenten

1x per week:   €30 per maand
2 x per week   €50 per maand.

Wanneer uw in aasluiten om een fysiotherapiebehandeling gaat fitnessen worden er geen intakekosten gerekend. Mocht dit niet het geval zijn, dan rekenen wij eenmalig €60,-. Uw kunt uw abonnement altijd vrijblijvend opzeggen.

 

 

Openingstijden:
Maandag: 8.00 tot 21.30 uur
Dinsdag: 7.30 tot 19.00 uur
Woensdag: 8.00 tot 18.00 uur
Donderdag: 8.00 tot 20.00 uur
Vrijdag: 7.30 tot 19.30 uur
Nieuw bij fysiotherapie Oldenoert: Fysio Fitness Dinsdag 29 maart Nieuw bij fysiotherapie Oldenoert: Fysio Fitness

Wilt u vitaal blijven door verantwoord te bewegen of uw conditie te verbeteren? Dan is Fysio fitness wellicht iets voor u. Fysio fitness is voor iedereen toegankelijk. U hoeft hiervoor geen lichamelijke klachten te hebben of (ex)patiënt van ons te zijn.

Er wordt getraind op werkdagen overdag of 's avonds middels een abonnement. Na een intake wordt er een individueel oefenprogramma opgesteld dat rekening houdt met uw mogelijkheden en trainingsdoelstellingen. Uiteraard traint u onder begeleiding van een fysiotherapeut die erop toeziet dat u de oefeningen op de juiste manier uitvoert.

In de nieuwe oefenruimte zijn apparatuur en toestellen aanwezig gericht op het verbeteren conditie, kracht en coördinatie. Er wordt getraind in een kleinschalige trainingsruimte in een prettige sfeer. 

Lees meer »