Ziekte van Parkinson| Fysiotherapie Oldenoert Leek -Roden

De ziekte van Parkinson is een complexe ziekte, waarbij behandeling van iemand met Parkinson vraagt om expertise en onderlinge samenwerking met de patiënt en met overige betrokken zorgverleners. Hierbij staat de wens van de patiënt altijd centraal. Voor deze gespecialiseerde en persoonlijke Parkinsonzorg kunt u terecht bij Ilka Vennema en Anouk Mos. Zij zijn beide aangesloten bij ParkinsonNet. 

ParkinsonNet

ParkinsonNet is een landelijk netwerk van zorgverleners die gespecialiseerd zijn in het behandelen en begeleiden van parkinsonpatiënten.
Meer dan 3.000 zorgverleners, waaronder neurologen, fysiotherapeuten, ergotherapeuten, logopedisten en verpleegkundigen, verdeeld over 69 regio’s in Nederland zijn aangesloten bij dit netwerk. Gespecialiseerde zorg bij u in de buurt kunt u eenvoudig via de Parkinson Zorgzoeker vinden, www.parkinsonzorgzoeker.nl  

Behandeling bij Fysiotherapie Oldenoert

Bij Fysiotherapie Oldenoert begeleiden en behandelen we mensen met de ziekte van Parkinson individueel in onze praktijk, aan huis als dat nodig is, maar ook in speciale oefengroepen. 

Contact

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken, neem dan gerust contact met ons op.

Telefonisch:             0594 518 444
Mail:                       Info@oldenoert.nl

Openingstijden:
Maandag: 8.00 tot 21.30 uur
Dinsdag: 7.30 tot 19.00 uur
Woensdag: 8.00 tot 18.00 uur
Donderdag: 8.00 tot 20.00 uur
Vrijdag: 7.30 tot 19.30 uur
Vrijdag 15 maart Aangepaste openingstijden 15 maart

In verband met een praktijkuitje zijn wij op 15 maart vanaf 15:00 uur gesloten. Op maandag staan we weer voor u klaar!

Fijn weekend.

Team Oldenoert 

Lees meer »