Vacature fysiotherapeut / sportfysiotherapeut

Op zoek naar een baan om je ambitie na te streven, uitdagingen aan te gaan en te groeien als mens? Wij bieden een baan in een nieuw medisch centrum, waar je terecht komt in een gezellig een gedreven fysiotherapeutisch team waarbij gestreefd wordt naar hoogwaardige kwalitatieve zorg.

Wil jij het verschil maken? Dan zoeken wij jou!

Wij zijn op zoek naar een gedreven, betrokken fysiotherapeut / sportfysiotherapeut (i.o.) die graag met ons de sportfysiotherapie verder wil uitbouwen in de regio. 

Voor deze functie vragen wij:

· een zelfstandig fysiotherapeut/ sportfysiotherapeut (i.o)

· Je wilt minimaal 24 uur komen werken met ruimte tot fulltime

· Je bent in het bezit van een rijbewijs en auto.

 

Wie zijn wij?

Fysiotherapie Oldenoert is gevestigd in Tolbert, Leek en Roden (ongeveer 15 min. van Groningen).We zijn een gezellig en gedreven team van 11 therapeuten. Binnen onze praktijk bieden we vrijwel alle specialisaties. Er is een grote oefenzaal waar gebruik kan worden gemaakt.

Wat bieden wij jou?

· Een arbeidsovereenkomst voor (on)bepaalde tijd, met de intentie tot een vaste aanstelling, in een leuke en afwisselende functie binnen een op kwaliteit gericht en enthousiast sportief team.

· Volop ontwikkelmogelijkheden

· Een geheel zelfstandige baan waar je zowel op de praktijk, als op school en aan huis jouw eigen patiënten ziet.

· Een leuke afwisselende parttime baan (24 uur) met mogelijkheid tot fulltime.

· Een flexibel rooster die je grotendeels zelf mag invullen

Nieuwsgierig geworden en lijkt het je leuk om te komen werken in Tolbert? Schrijf dan je sollicitatie naar info@oldenoert.nl en wellicht kunnen we binnenkort onder het genot van een bakje koffie kennismaken!

Openingstijden:
Maandag: 8.00 tot 21.30 uur
Dinsdag: 7.30 tot 19.00 uur
Woensdag: 8.00 tot 18.00 uur
Donderdag: 8.00 tot 20.00 uur
Vrijdag: 7.30 tot 19.30 uur
Zondag 30 oktober Fysiotherapie Oldenoert heeft vanaf 1 november een ander EPD leverancier!

 

Wij zijn van EPD (elektronisch patiënten dossier) leverancier gewisseld. Om in de toekomst efficiënt te kunnen werken en om meer mogelijkheden te krijgen, zijn wij overgestapt op Spot On Medics. Het patiëntendossier voor de toekomst in de fysiotherapie.

U kunt een aantal veranderingen verwachten:

Indien uw e-mailadres geregistreerd is krijgt u automatisch een afspraakbevestiging per e-mail
Indien uw e-mailadres geregistreerd is en u heeft toestemming gegeven voor het ontvangen van oefeningen per e-mail dan is de nieuwe afzender: noreply@spotonmedics.nl
Bent u al onder behandeling dan kan u van uw therapeut een email krijgen met de vraag om vragenlijsten ten behoeve van de behandeling in te vullen. Let op dit geldt niet voor iedereen. Uw therapeut zal bepalen of het voor uw behandeling gewenst is.
Alle facturen van behandelingen na 1 november 2022  worden per email verzonden! De afzender is  dan noreply@spotonmedics.nl.

 

We hopen u voldoende geïnformeerd te hebben. Heeft u vragen? Uw behandelend therapeut is graag bereid om deze te beantwoorden.

 

Met vriendelijke groet,

 

Team Fysiotherapie Oldenoert

Lees meer »