Fysiotherapie Oldenoert biedt verschillende behandelvormen

Bewegen is de normaalste zaak van de wereld. We bewegen de hele dag. Toch is dat niet voor iedereen zo vanzelfsprekend. De oorzaak voor deze klachten kan heel uiteenlopend van aard zijn. Zij kunnen worden veroorzaakt door sporten, werkzaamheden, overbelasting, veroudering of erfelijkheid. Fysiotherapie Oldenoert heeft ‘state of the art’ faciliteiten in huis om zorgvuldig en op verantwoorde wijze aan uw herstel te werken.

Elke behandeling zal voorafgegaan worden met het noteren van administratieve gegevens, een vraaggesprek en een lichamelijk onderzoek.


Het vraaggesprek is de basis waarop wij kunnen inschatten of u bij ons aan het juiste adres bent. Het vraaggesprek is ook de basis van onze fysiotherapeutische diagnose. Zorg er daarom voor dat u zo goed mogelijk antwoord geeft op onze vragen en benoem ook mogelijk onbelangrijke opvallendheden. Dit kan voor ons zeer waardevol zijn!
Het lichamelijk onderzoek kan de vermoedelijke diagnose bevestigen. Bij verschillende diagnoses passen verschillende behandelingen. De master fysiotherapeuten van Fysiotherapie Oldenoert hebben geleerd om op basis van ervaring en wetenschappelijke literatuur, effectief aangetoonde behandelingen te kiezen.

Echter, niet alle klachten zijn hetzelfde en niet alle behandelvormen passen bij u! Hierom wordt de best mogelijke behandeling aan de hand voor uw hulpvraag en de fysiotherapeutische diagnose  samen met u besproken. Met uw goedkeuring zal behandeling dan plaatsvinden.
Heeft u twijfels of vragen, uit u dan vooral! Op basis van onze professionaliteit kunnen wij u dan zo goed mogelijk van dienst zijn.

Als extra mogelijkheid kan bij Fysiotherapie Oldenoert gekozen worden om (Focus) shockwave en echografie in te zetten. Echografie kan de fysiotherapeutische diagnose te bevestigen. Daarnaast kan met behulp van echografie en EMG (electromyografie) gericht de aan- of juist ontspanning van spieren inzichtelijk worden gemaakt. Shockwave is zeer effectief bij peesklachten of kalk. 


Kijk voor vergoedingen op tarieven

Heeft u vragen? Neem dan contact op, wij helpen u graag verder!

 

Openingstijden:
Maandag: 8.00 tot 21.30 uur
Dinsdag: 7.30 tot 19.00 uur
Woensdag: 8.00 tot 18.00 uur
Donderdag: 8.00 tot 20.00 uur
Vrijdag: 7.30 tot 19.30 uur
Vrijdag 15 maart Aangepaste openingstijden 15 maart

In verband met een praktijkuitje zijn wij op 15 maart vanaf 15:00 uur gesloten. Op maandag staan we weer voor u klaar!

Fijn weekend.

Team Oldenoert 

Lees meer »