Huis reglement Fysiotherapie Oldenoert

1. Behalve het gebruik van een bidon, is het niet toegestaan om drank en etenswaren in de zaal te nuttigen.
2. U dient gebruik te maken van de kleedruimten van het centrum. Neem geen overbodige kledingstukken mee in de trainingszaal.
3. Het dragen van schone sportschoenen, die niet buiten gedragen worden, gepaste sportkleding en het gebruik van een handdoek is verplicht.
4. Oefenmatjes, zit- en/of hoofdsteunen dienen zoveel mogelijk met een handdoek te worden afgedekt.
5. De oefenapparaten moeten na gebruik weer in de neutrale positie worden ingesteld. Ook gewichten en andere oefenmaterialen dient u op de daarvoor bestemde plaatsen terug te zetten.
6. Wij verzoeken u na gebruik van apparatuur telkens de handgrepen schoon te maken.
7. Volg het trainingsschema! Bij twijfel over de uitvoering van de oefeningen of andere onduidelijkheden, dient u zich ten alle tijden te wenden tot een van de fysiotherapeuten. Dit om blessures of ander leed te voorkomen.
8. Bij hervatting van de training, na het staken van het lidmaatschap, of bij een periode die langer dan 6 maanden was, bent u opnieuw een test/intake verplicht tegen de dan geldende tarieven. Uitzondering hierop in overleg met de fysiotherapeut/ instructeur.
9. Kleedkamers en douches dienen netjes achtergelaten te worden.
10. Het is verboden foto’s en films te maken van anderen in het Medisch centrum Westerkwartier.
11. Het is niet toegestaan om meerdere fitnessapparaten tegelijkertijd bezet te houden.

Openingstijden:
Maandag: 8.00 tot 21.30 uur
Dinsdag: 7.30 tot 19.00 uur
Woensdag: 8.00 tot 18.00 uur
Donderdag: 8.00 tot 20.00 uur
Vrijdag: 7.30 tot 19.30 uur
Zondag 30 oktober Fysiotherapie Oldenoert heeft vanaf 1 november een ander EPD leverancier!

 

Wij zijn van EPD (elektronisch patiënten dossier) leverancier gewisseld. Om in de toekomst efficiënt te kunnen werken en om meer mogelijkheden te krijgen, zijn wij overgestapt op Spot On Medics. Het patiëntendossier voor de toekomst in de fysiotherapie.

U kunt een aantal veranderingen verwachten:

Indien uw e-mailadres geregistreerd is krijgt u automatisch een afspraakbevestiging per e-mail
Indien uw e-mailadres geregistreerd is en u heeft toestemming gegeven voor het ontvangen van oefeningen per e-mail dan is de nieuwe afzender: noreply@spotonmedics.nl
Bent u al onder behandeling dan kan u van uw therapeut een email krijgen met de vraag om vragenlijsten ten behoeve van de behandeling in te vullen. Let op dit geldt niet voor iedereen. Uw therapeut zal bepalen of het voor uw behandeling gewenst is.
Alle facturen van behandelingen na 1 november 2022  worden per email verzonden! De afzender is  dan noreply@spotonmedics.nl.

 

We hopen u voldoende geïnformeerd te hebben. Heeft u vragen? Uw behandelend therapeut is graag bereid om deze te beantwoorden.

 

Met vriendelijke groet,

 

Team Fysiotherapie Oldenoert

Lees meer »