Huis reglement Fysiotherapie Oldenoert

1. Behalve het gebruik van een bidon, is het niet toegestaan om drank en etenswaren in de zaal te nuttigen.
2. U dient gebruik te maken van de kleedruimten van het centrum. Neem geen overbodige kledingstukken mee in de trainingszaal.
3. Het dragen van schone sportschoenen, die niet buiten gedragen worden, gepaste sportkleding en het gebruik van een handdoek is verplicht.
4. Oefenmatjes, zit- en/of hoofdsteunen dienen zoveel mogelijk met een handdoek te worden afgedekt.
5. De oefenapparaten moeten na gebruik weer in de neutrale positie worden ingesteld. Ook gewichten en andere oefenmaterialen dient u op de daarvoor bestemde plaatsen terug te zetten.
6. Wij verzoeken u na gebruik van apparatuur telkens de handgrepen schoon te maken.
7. Volg het trainingsschema! Bij twijfel over de uitvoering van de oefeningen of andere onduidelijkheden, dient u zich ten alle tijden te wenden tot een van de fysiotherapeuten. Dit om blessures of ander leed te voorkomen.
8. Bij hervatting van de training, na het staken van het lidmaatschap, of bij een periode die langer dan 6 maanden was, bent u opnieuw een test/intake verplicht tegen de dan geldende tarieven. Uitzondering hierop in overleg met de fysiotherapeut/ instructeur.
9. Kleedkamers en douches dienen netjes achtergelaten te worden.
10. Het is verboden foto’s en films te maken van anderen in het Medisch centrum Westerkwartier.
11. Het is niet toegestaan om meerdere fitnessapparaten tegelijkertijd bezet te houden.

Openingstijden:
Maandag: 8.00 tot 21.30 uur
Dinsdag: 7.30 tot 19.00 uur
Woensdag: 8.00 tot 18.00 uur
Donderdag: 8.00 tot 20.00 uur
Vrijdag: 7.30 tot 19.30 uur
Nieuw bij fysiotherapie Oldenoert: Fysio Fitness Dinsdag 29 maart Nieuw bij fysiotherapie Oldenoert: Fysio Fitness

Wilt u vitaal blijven door verantwoord te bewegen of uw conditie te verbeteren? Dan is Fysio fitness wellicht iets voor u. Fysio fitness is voor iedereen toegankelijk. U hoeft hiervoor geen lichamelijke klachten te hebben of (ex)patiënt van ons te zijn.

Er wordt getraind op werkdagen overdag of 's avonds middels een abonnement. Na een intake wordt er een individueel oefenprogramma opgesteld dat rekening houdt met uw mogelijkheden en trainingsdoelstellingen. Uiteraard traint u onder begeleiding van een fysiotherapeut die erop toeziet dat u de oefeningen op de juiste manier uitvoert.

In de nieuwe oefenruimte zijn apparatuur en toestellen aanwezig gericht op het verbeteren conditie, kracht en coördinatie. Er wordt getraind in een kleinschalige trainingsruimte in een prettige sfeer. 

Lees meer »