Revalidatietraining Corona ( Covid-19) | Fysiotherapie Oldenoert Leek

De impact van het corona virus op de fysieke en mentale gezondheid kan groot zijn. Ongeveer 20% van de patiënten met het Coronavirus (COVID-19) heeft ernstige tot zeer ernstige klachten waarbij een ziekenhuisopname of een Intensive Care (IC) opname noodzakelijk is (RIVM, 2020). Zo kunnen erna klachten ontstaan zoals;

  • Vermoeidheid
  • Spierklachten
  • Longproblemen
  • Ademhalingsproblemen
  • Angst om weer te bewegen

Corona (Covid-19) revalidatie bij fysiotherapie Oldenoert - Leek

Fysiotherapie Oldenoert biedt gespecialiseerde revalidatie aan voor mensen die herstellende zijn van het Corona-virus (COVID-19).  Wij brengen uw klachten in kaart en afhankelijk van uw wensen en mogelijkheden stellen wij een zorgvuldig revalidatieprogramma op met realistische doelen. Het verbeteren van uw belastbaarheid (zowel fysiek als welzijn) staat hierin voorop en  dit monitoren wij continu.

Samen een behandelplan opstellen

De intake zal bestaan uit een 1 op 1 gesprek met de fysiotherapeut. In dit gesprek zal het beloop van de klachten aan bod komen, brengen wij uw fysieke (rest)klachten in kaart en inventariseren wij uw wensen. Daarna wordt samen met u een revalidatieprogramma opgesteld dat specifiek is afgestemd op uw mogelijkheden en wensen.  Het programma kan bestaan uit bijvoorbeeld;

  •    Spierkrachttraining
  •    Verbeteren van de conditie
  •    Aanleren van ademhalingstechnieken 
  •    Overwinnen van angst voor bewegen

Vragen

Heeft u nog vragen of wilt u graag een afspraak maken, bel dan gerust

Tel: 0594 518 444

Openingstijden:
Maandag: 8.00 tot 21.30 uur
Dinsdag: 7.30 tot 19.00 uur
Woensdag: 8.00 tot 18.00 uur
Donderdag: 8.00 tot 20.00 uur
Vrijdag: 7.30 tot 19.30 uur
Zondag 30 oktober Fysiotherapie Oldenoert heeft vanaf 1 november een ander EPD leverancier!

 

Wij zijn van EPD (elektronisch patiënten dossier) leverancier gewisseld. Om in de toekomst efficiënt te kunnen werken en om meer mogelijkheden te krijgen, zijn wij overgestapt op Spot On Medics. Het patiëntendossier voor de toekomst in de fysiotherapie.

U kunt een aantal veranderingen verwachten:

Indien uw e-mailadres geregistreerd is krijgt u automatisch een afspraakbevestiging per e-mail
Indien uw e-mailadres geregistreerd is en u heeft toestemming gegeven voor het ontvangen van oefeningen per e-mail dan is de nieuwe afzender: noreply@spotonmedics.nl
Bent u al onder behandeling dan kan u van uw therapeut een email krijgen met de vraag om vragenlijsten ten behoeve van de behandeling in te vullen. Let op dit geldt niet voor iedereen. Uw therapeut zal bepalen of het voor uw behandeling gewenst is.
Alle facturen van behandelingen na 1 november 2022  worden per email verzonden! De afzender is  dan noreply@spotonmedics.nl.

 

We hopen u voldoende geïnformeerd te hebben. Heeft u vragen? Uw behandelend therapeut is graag bereid om deze te beantwoorden.

 

Met vriendelijke groet,

 

Team Fysiotherapie Oldenoert

Lees meer »