Revalidatietraining Corona ( Covid-19) | Fysiotherapie Oldenoert Leek

De impact van het corona virus op de fysieke en mentale gezondheid kan groot zijn. Ongeveer 20% van de patiënten met het Coronavirus (COVID-19) heeft ernstige tot zeer ernstige klachten waarbij een ziekenhuisopname of een Intensive Care (IC) opname noodzakelijk is (RIVM, 2020). Zo kunnen erna klachten ontstaan zoals;

  • Vermoeidheid
  • Spierklachten
  • Longproblemen
  • Ademhalingsproblemen
  • Angst om weer te bewegen

Corona (Covid-19) revalidatie bij fysiotherapie Oldenoert - Leek

Fysiotherapie Oldenoert biedt gespecialiseerde revalidatie aan voor mensen die herstellende zijn van het Corona-virus (COVID-19).  Wij brengen uw klachten in kaart en afhankelijk van uw wensen en mogelijkheden stellen wij een zorgvuldig revalidatieprogramma op met realistische doelen. Het verbeteren van uw belastbaarheid (zowel fysiek als welzijn) staat hierin voorop en  dit monitoren wij continu.

Samen een behandelplan opstellen

De intake zal bestaan uit een 1 op 1 gesprek met de fysiotherapeut. In dit gesprek zal het beloop van de klachten aan bod komen, brengen wij uw fysieke (rest)klachten in kaart en inventariseren wij uw wensen. Daarna wordt samen met u een revalidatieprogramma opgesteld dat specifiek is afgestemd op uw mogelijkheden en wensen.  Het programma kan bestaan uit bijvoorbeeld;

  •    Spierkrachttraining
  •    Verbeteren van de conditie
  •    Aanleren van ademhalingstechnieken 
  •    Overwinnen van angst voor bewegen

Vragen

Heeft u nog vragen of wilt u graag een afspraak maken, bel dan gerust

Tel: 0594 518 444

Openingstijden:
Maandag: 8.00 tot 21.30 uur
Dinsdag: 7.30 tot 19.00 uur
Woensdag: 8.00 tot 18.00 uur
Donderdag: 8.00 tot 20.00 uur
Vrijdag: 7.30 tot 19.30 uur
Nieuw bij fysiotherapie Oldenoert: Fysio Fitness Dinsdag 29 maart Nieuw bij fysiotherapie Oldenoert: Fysio Fitness

Wilt u vitaal blijven door verantwoord te bewegen of uw conditie te verbeteren? Dan is Fysio fitness wellicht iets voor u. Fysio fitness is voor iedereen toegankelijk. U hoeft hiervoor geen lichamelijke klachten te hebben of (ex)patiënt van ons te zijn.

Er wordt getraind op werkdagen overdag of 's avonds middels een abonnement. Na een intake wordt er een individueel oefenprogramma opgesteld dat rekening houdt met uw mogelijkheden en trainingsdoelstellingen. Uiteraard traint u onder begeleiding van een fysiotherapeut die erop toeziet dat u de oefeningen op de juiste manier uitvoert.

In de nieuwe oefenruimte zijn apparatuur en toestellen aanwezig gericht op het verbeteren conditie, kracht en coördinatie. Er wordt getraind in een kleinschalige trainingsruimte in een prettige sfeer. 

Lees meer »